Maximaschool 10 jaar!

Maximaschool 10 jaar!

maandag 22 september 2014

Kinderpostzegelactie!

GROEP 7  OP PAD VOOR DE KINDERPOSTZEGELACTIE 
Vanaf woensdag 24 september tot en met vrijdag 3 oktober 2014 gaan meer dan 200.000 kinderen uit groep 7 en 8 van ruim 5.000 basisscholen op pad om kinderpostzegels, kaarten en kinderpleisters te verkopen. Dit jaar doet groep 7 van de Máximaschool ook weer mee. De opbrengst van de actie gaat naar kwetsbare kinderen in Nederland en ontwikkelingslanden. Het thema van de Kinderpostzegelactie 2014 is ‘Laat kinderen leren’.
We wensen hen heel veel succes, want ze helpen met hun inzet andere kinderen die het minder goed hebben.


Over Stichting Kinderpostzegels Stichting Kinderpostzegels zet zich in voor de bescherming en ontwikkeling van kwetsbare kinderen in Nederland en ontwikkelingslanden. Het is een kinderhulporganisatie met als motto 'voor kinderen door kinderen'. Met de opbrengst steunt Kinderpostzegels honderden projecten. In Nederland richt de stichting zich op kinderen die op school extra steun nodig hebben, op pleegzorg, het voorkomen van kindermishandeling en vluchtelingenkinderen. Belangrijke aandachtsgebieden in het buitenland zijn toegang tot onderwijs, meisjesrechten, pleegzorg en het bestrijden van kinderarbeid.
Kijk voor meer informatie op www.kinderpostzegels.nl.


Dit jaar ook weer online verkoop!De kinderen krijgen dit jaar ook weer de mogelijkheid om de kinderpostzegels,  kaarten en pleisters online te verkopen. Als uw kind meedoet met de online Kinderpostzegelactie kunt u ze een handje helpen met een bericht op Facebook of Twitter. Kijk op www.kinderpostzegels.nl voor meer informatie.