Maximaschool 10 jaar!

Maximaschool 10 jaar!

woensdag 5 juni 2013

Extra bericht avond4daagse


Extra informatie Avond4daagse

Voor de deelnemers aan de 10 km wijzigt de starttijd op de laatste avond niet.
 
Voor de deelnemers aan de 5 km wijzigt de starttijd op donderdagavond wel. De deelnemers aan de 5 km wachten bij de Kinderboerderij op de deelnemers van de 10 km. Daarom zal de 5 km op donderdagavond starten om 19.30 uur. We verzoeken iedereen aanwezig te zijn om 19.15 uur zodat we met z’n allen op tijd kunnen vertrekken.

De ouderraad heeft veel reacties ontvangen over het uitdelen van de medailles. En dan met name over het feit dat de medailles niet op de laatste avond zullen worden uitgereikt. Het doet ons plezier te kunnen melden dat de medailles toch op donderdagavond zullen worden uitgereikt. Joke Holwerda was bereid de organisatie hiervan op zich te nemen. Zij heeft verschillende ouders bereid gevonden de medailles op de Kinderboerderij uit te reiken voordat we richting de binnenstad zullen vertrekken. Om het zoekplaatje voor deze ouders niet te moeilijk te maken verzoeken we jullie om op de Kinderboerderij even de ouder op te zoeken die de medailles voor jullie klas zal uitdelen. Hieronder de lijst met ouders:

Ouder van               
·         1a        Ilse Jorritsma
·         1b       Sara Halma
·         1c        Berit de Vries
·         2a       Yannick Harkhoe
·         2b       Sierd Jilt Osinga
·         3a       Matthijs Haandrikman
·         3b       Luuk Epema
·         4a       Hester Doorn
·         4b       Lyra Muiser
·         5a       Sharon Brouwer
·         5b       Robin Wiersma
·         5c       Elisa Soeten
·         6a       Stijn v.d. Veen
·         6b       Marit Buisman
·         7a       Elisa Jaarsma
·         7b       Wouter Bakker
·         8a+8b Hiske Osinga
 
Dit betekent ook dat er op de Máximaschool op vrijdagochtend geen medailles zullen worden uitgereikt. De school is vrijdag gesloten! De kinderen die donderdagavond de medaille niet in ontvangst kunnen nemen zullen deze maandag in de klas krijgen.
 
Wanneer de medaille onverhoopt niet blijkt te kloppen, deze s.v.p. uiterlijk dinsdag 11 juni a.s. (in envelop met naam en met foute medaille) inleveren bij de leerkracht. De medailles kunnen door de ouderraad alleen op woensdagavond 12 juni a.s. bij de organisatie van de Avondvierdaagse worden geruild. Donderdag 13 juni zullen de juiste medailles via de leerkracht worden verdeeld.
 
We wensen iedereen nog heel veel plezier tijdens de wandeltocht. Aan het weer zal het in ieder geval niet liggen.

Namens de ouderraad,

Marcel Flapper, Margriet Buisman, Ina Haandrikman en Miranda Speerstra